Singapore

Måste uppdatera nu när jag hittade ett gratis WIFI nät! :)
Jag befinner mig nu i Singapore efter en flygning på 12 timmar. Det gick helt okey men klart att man bara ville fram i slutet. Men jag hade ett trevligt danskt par som sällskap hela vägen. Nu sitter jag och ska snart gå igenom säkerhetskontrollen till nästa flyg. Könns bra att de dubbelkollar alla ;) hehe!

Jag tyckte att det var jättejobbigt att säga hejdå till alla i morses...men vi ses ju snart som tur är! Tack för Skype och what's app ;) jag hör av mig så fort jag har internet igen...men jag känner mig rätt ensam när det är så Långt hem! Men den känslan går nog över snart!
Puss från mig!

I morgon smäller det!

Jag har jättesvårt att förstå att det är i morgon som jag ska åka. Det känns verkligen inte så. Känns lite som att det är något som jag bara säger för att det alltid har varit en dröm. Men att det verkligen ska hända, det är sjukt!!!
 
Idag kommer jag ha fullt upp. Måste packa klart alla väskor, skriva ut biljetterna, skriva ut visumet, skriva ut beskrivningar över de olika flygplatserna, fika med Amanda, mysa med Anton, träffa pappa, vara med mamma etc.etc. Det lät hålla på så hela dagen...Men det kanske är bra! Då slipper jag gå runt att vara nervös ;) haha!
 
Igår var jag hemma hos bästa Malin!!! Var jättemysigt! Jag fick träffa familjens nya hund! Zelda var jättejättesöt!!! Hihi! Firade Molly också som fyller 1år på fredag! Tänk vad tiden går fort!!!
 
Igår fick jag ett mail av familjen som jag ska bo hos. De har fixat en biljett till Australian Open!!! Det är också en dröm som går i uppfyllelse. Jag har alltid  velat åka dit och kolla liksom. Även det känns konstigt nu när jag liksom sitter hemma i soffan och kollar på samma tävling. Att jag kommer vara där om ett par dagar är rätt sjukt ändå!!!
 
Nu ska jag diska undan frukosten. Unnande mig varma mackor med ett stort glas varm choklad med grädde. Jag lär inte vilja ha varm choklad i Australien ;) haha! Är ju sommar där nu! Det ska bli rikitigt skönt! :D
 
Hoppas att alla får en mysig dag!!!
Puss från Pauline
 
 
HÄR ÄR MITT NYA RUM! JÄTTEFINT TKR JAG! :D <3

Sjukt kul igår!

Hej hopp lille knott! XD
 
Igår var en fantastisk dag! Jag hade så sjukt kul! Först blev jag ju som sagt bjuden på lunch hos Anna. Det blev en så sjukt goooooood kyckling med sallad och bröd. Jättejättegott var det!!!
 
ANNA!! :D <3
 
 
Efter ett par timmar hos Anna åkte jag och var barnvakt för Hjalmar som är 3år i lite över en timme. Det var kul! Vi byggde tågbana, körde race med bilar, åt banan och körde mer bilar. Han är verkligen biltokig så det är skönt att han kan underhålla sig med att köra med de i en timme. När hans pappa kom hem fick jag åka hem snabbt för att hinna laga mat. Jag och Anton skulle ju ha kalas för Olivia som fyller 20år 10 februari och det kändes fel att inte fira henne innan jag åker. Vi åt tacos, åkte och spelade bowling, åt marängtårta, hade trekamp och åt chips och godis. Victor blev till och med mätt och han är alltid hungrig...haha!
 
BÄSTA OLIVIA! <3
Det ska vara rosa grädde så klart! :D
 
....och grön! TÅRTAN VAR BÅDE SNYGG OCH GOD! :D
 

Idag blir det mer kalas. Först ska jag och Anton hem till honom för hans systers dotter Lisa har fyllt 2år. Sedan ska jag i alla fall åka till ett till kalas för min morbrors fru. Det blir mysigt! Hoppas att Anton åker med dit också. Det är mycket roligare att ha någon att pussa på ;) hehe! Sen efter kalasen ska jag och Anton ha myskväll!!! Eftersom det är sista helgen som jag är hemma! Känns lite konstigt faktiskt, men samtidigt har jag inte förstått att jag ska åka. Haha! Känns som att det är något påhittat liksom ;) Men förstår väl det kanske på måndag kväll...och jag längtar inte till sista avskedet!
 
Puss från Pauline

Ny dag med nya möjligheter!

 
God morgon på er! :)
HoppaS att ni har sovit lika bra som jag har gjort. Somnade verkligen som en sten igår. Älskar när man gör det! 
 
Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg. Jag ska ha ett betygsmöte med religionsläraren. Ska bli underbart att få alla betyg klara :D 
Sen ska jag åka tillbaka till Alingsås igen och hämta Antons paket. idag är jag bjuden på lunch hemma hos bästa Anna! Det ska bli grymt mysigt!!! Sedan är det att vara barnvakt en timme och sen blir det kalas för Olivia. Jag och Anton har planerat mycket skoj! :) 
 
Dagen har börjat bra och jag är övertygad om att det kmr bli toppen idag! :)
 Puss från Pauline
 
Min goooda frukost!!!

Blev ingen fest....

Tyvärr så blir det ingen fest ikväll för Anton har fått så ont i huvudet!!! STACKARS MIN ÄLSKLING!!! <3333333333

Ny bikini, ny väska, packar nya väskan

Hejhopp allihopa!
Igår fick jag som sagt min nya bikini. Tyvärr hann jag inte ta bild på den och lägga upp..men den är jättesnygg!!! :D
 
Kolla här liksom!

I LOVE MY NEW BIKINI!
 
Idag har jag haft fullt upp. Tog en välförtjänd sovmorgon med älsklingen min. När vi vaknade kollade vi på ett avsnitt av vår nya favoritserie "BIG BANG". Sjukt rolig! Vet...kanske är lite efter men strunt samma ;) Sedan blev det en god frukost innan jag åkte iväg på ett möte. Sedan tog jag tåget till Göteborg. På tåget ringer mamma och säger att jag ska leta efter en ny "säker" resväska. Vår gamla brukar gå i baklås hela tiden och jag vill inte vara fast på andra sidan jordklotet utan några kläder. Så det blev en såååå sjukt mycket snyggare ( roooosa så klart) och med fyra hjul istället för två. Känns sjukt bra! ;) hehe!
 
 
I min nya resväska finns nu början av en packning. Jag har hunnit välja ut vilka klänningar, linnen och shorts jag ska ha med mig. Har även lagt ner två stycken långärmade t-shirtar som ska vara till träning. Känns spännande att packningen börjar arta sig. Ska inte ha med mig så mycket för jag vill shoppa massor där. Hihihi! Men måste ändå ha med tillräckligt mycket kläder så att jag klarar mig i alla fall minst en och en halv vecka, plus när det börjar bli lite kallare. Men viktigast är sommarkläderna! ;) Hihihi!
 
Ikväll ska jag och Anton faktiskt ut på någon studentfest i stan på ett uteställe. Ska bli kul och mysigt! Vi håller också på att försöka planera ett bra 20-års "kalas" för Olivia i morgon...men vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än. Det blir nog bra!
 
Ha en bra kväll allihopa!
Puss från Pauline

Ny bikini, ny väska, packarnya

 

At the GYM!

God förmiddag!

Igår kväll kände jag att det var dags att börja packa lite smått! Så jag drog fram väskan från klädkammaren och började ha "modevisning" för min pojkvän Anton. Haha! Han var lite mer intresserad att kolla på datorn, men tillslut så hjälpte han mig och sa vad han tyckte var fint! Jag tycker att det är så svårt att veta vad och hur mycket kläder som behövs. Min idé är att ta med så lite som möjligt och shoppa där istället. Är ju mycket roligare att ha kläder från Australien än alla de kläder som man har här hemma. Och jag har läst någonstans att det är runt 25% billigare där än här också! Det gillar jag! :D Vet också att min nya bikini dyker upp i brevlådan idag! CAN'T WAIT! :D
 
Vad har jag gjort idag då? Jo Anton skulle som vanligt till skolan så klockan ringde kl 7.10. Jag tänkte vara duktig och gå till gymmet! Haha! Igår provade jag en kjol som för två år sedan var perfekt..nästan lite för stor...men nu..fy..vill inte ens kommentera hur det såg ut! Den är i alla fall alldelses för liten (SADFACE)...Så jag måste göra något åt min vikt! Anton och jag har gjort ett "vad". Jag ska vara i grym form när jag kommer hem om fyra månader, och han också! Jag har en sån vinnarskalle och när jag väl har bestämt mig ger jag aldrig upp! Så han kommer att ha en vältränad flickvän när jag kommer hem! LÄNGTAR TILLS JAG ÄR VÄLTRÄNAD IGEN! Måste i alla fall skaffa mig ett gymkort i närheten av mitt nya "hem"!!! :D
 
Nu ska jag laga tomatsoppa och sen ska jag göra en power-point!
 
Ps: Har förresten nästan bestämt flyg nu. Tror att det blir flyget från Köpenhamn på tisdag kl 11.20 till Singapore..sen vidare till Perth och tillsist Melbourne. Det kommer i så fall ta 25 timmar och 5 min. Hur ska det gå? Haha! :D
 
 

En vecka kvar i Sverige...förmodligen!

Hejj hejj!
Idag är det förmodligen en vecka kvar i Sverige innan jag åker till Australien. Känns bra och spännande, men självklart känns det lite jobbigt också. Det är verkligen overkligt tycker jag. Jag har verkligen inte någon "resekänsla". Kanske beror det på att jag inombords egentligen är livrädd ;) haha! Men jag kommer väl få lite "resekänsla" de närmaste dagarna..Och måste börja PACKA!! För jag vet inte vad jag ska med mig! Alltid samma problem..vad ska man ha med sig..vad ska man inte ha med sig..har jag en bikini som är snygg men måste ha minst två stycken med mig (hihih! beställde faktiskt en ny igår från nelly.se) ska visa den när jag fått den. Sen kan jag ju alltid shoppa där! ÄLSKAR att shoppa! Hoppas att det finns snygga kläder i Australien ;) hehe!
 
Sen blev jag såååå sjukt glad när familjen som jag ska bo hos skrev att de kunde fixa en biljett till damernas final i Australien open! Det kmr bliiiii niice!!! :D Synd att man inte får chansen att spela där själv bara... men kmr nog bli bra ändå!
 
Jag är också klar med skolan...eller snart...ska göra sista provet på torsdag! Äntligen!!!! Är sååå glad över det! :D Då ska jag ut och fira!!! :D
 
Hoppas att allt är bra därute med er!!!
 
Puss från Pauline!
 
LÄNGTAR TILL SOMMAREN! SNART ÄR DEN HOS MIG IGEN! :D

Dags att börja blogga!

Hej hej!
Jag heter Pauline Pinola och detta är min blogg. Jag kommer under slutet av Januari åka till Australien och arbeta som au pair. Det ska bli en spännande upplevelse och jag ser verkligen fram emot att åka. Samtidigt som det känns spännande och roligt så kommer det kännas lite tomt för jag lämnar min familj och min underbara pojkvän Anton. Som tur är kommer jag åka hem i början av juni för att vara med på min käras student. Så är "bara" borta fyra månader (16 veckor liksom). Men självklart kommer det kännas tomt emellanåt...Thank god for SKYPE and FACEBOOK! :D
 
Idag fick jag också mitt visum. Så nu kan jag åka vilken dag jag vill! Jag och mamma ska faktiskt kolla flygbiljetter nu. SPÄNNANDE!
 
Hoppas att ni vill vara med mig på min resa i Australien! För den börjar redan nu! :D
 
Puss
Pauline
 
 
PS: KOMMER INTE SAKNA VÄDRET I SVERIGE! STRANDEN HÄR KOMMER JAG! :D

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.