ZOO!!

Hej! Som ni kanske läste igår så var vi på ZOO idag! Det var riktigt kul. Och så sjukt fint och mysigt! Det var liksom gångar som var täckta med träd så det kändes som att man gick i en tunnel. Mycket fint!!!! Vi hade även med oss C's kusins aupair från Korea. Hon var jättetrevligt men det var lite svårt att förstå henne emellanåt och när jag frågade någon fråga kunde hon svara på något helt annat. Men det var så klart lite sött också. Jag tror att jag kommer att träffa henne igen någongång :)
 
Här är lite bilder från dagen! :)

Detta kan vara det fulaste jag har sett!! XD hahahaha!!!
 
 
Puss från MIG! <3
 
 

Förlåt....

....för den dåliga uppdateringen de senaste två dagarna. Det har berott på att jag inte har gjort så mkt så ni har inte missat ngt. Haha!
 
Men igår var jag och W på bibloteket och det tyckte han var kul. Även om det var mycket roligare att stirra på de som jobbade där än att lyssna när jag läste bok. Mannen men mycket skägg var extra spännande! Hehe! Jag intalade mig i alla fall att han lyssnade (fast tror inte att han gjorde det heller). Men jag hittade några roliga böcker som jag lånade med mig hem. De har vi läst många gånger idag!
 
Idag vaknade jag och det ösregnade ute. Fy! Så det blev på med jeans för andra gången sedan jag kom hit...men det fick jag ju självklart ångra lite senare. IDag är det tisdag och det betyder playgroup...när jag gick dit hade jag på mig jeans, t-shirt, tjocktröja och jacka...för det regnade fortfarande lite, men jag insåg efter ca 50meter att jag hade på mig allt för mkt. Som tur var så är det inte långt till playgroupen men när jag kom in åkte allt förutom jeansen och t-shirten av.
 
Sen när jag åkte till stan så tog jag på mig lika mycket. Insåg ungefär lika snabbt att det var onödigt mkt kläder. Så jackan åkte av men regnade rätt mkt så tröjan fick vara på. Sen när vi var på väg hem igen så sprack det plötsligt upp. Det blev klarblå himmel och sjukt varmt!!! Av med tröjan men hade ju inte några andra byxor med mig. Och jag skulle gå några ärenden. Ni som känner mig vet att jag svettas lätt...det slutade med att jag hade en stor svettfläck på ryggen och två små under skinkorna! Hahaha! Ja det var lite pinsamt men vad ska jag göra liksom? Jag tror att de fattade att det var svett. Men eftersom jag inte ville åka hem så tidigt och W sov gott i vagnen så gick jag på en långpromenad i stan för att kolla runt lite. Då får jag skylla mig själv men det var skönt att gå!
 
När vi kom hem igen var det dags för mellanmål. Frukt och bröd. Mums tyckte W!
 
Nu på kvällen har jag också hunnit med att köra ett sjukt tufft löp-pass! Jag tränade i nästan 1timme och 15 minuter utan lång vila. Intervaller blev det idag! Känns sjukt skönt nu efteråt! Var inte så hungrig efteråt men fick i mig lite kyckling (som var sjuuuuuuuuuuuuuuukt stark..............igen!!! Hahaha! Saknar mammas mat sjukt mkt!!!!!!!!!!!!!)
 

 
 
I morgon blir det ZOOOOOOOOOOO med C och W och några mammor från hennes mammagrupp! Det kmr bli kul! :D
 
Puss från miiiiiig!!!
 

Today!


White Night festival

Igår var jag på White Night festival. Tyvärr blev det inte med Jenny för hon var tvungen att jobba men jag hade det trevligt ändå och vandrade omkring i folkmassorna. Det var så sjukt mycket folk! Har inte sett något liknade någongång. Men det var väldigt mysigt. Det bästa på kvällen var att åka upp i Melbournes högsta hus. 88våningar och en grym utsikt! Sedan såg jag en vatten och lasershow och den var GRYM!!! Har inte sett något liknade någongång tidigare. Jag filmade alltihopa också så jag ska se om jag kan lägga upp filmen här så att ni också kan få se :)
 
På väg till festivalen!
Kärleksballonger!
 
På våning 88 ;)
 
 
(Jag vet att bilderna inte är av bästa kvalitét, men jag visar er bilderna i alla fall) :)
 
Puss från MIG!
 

Lördagsplaner!

Härlig dag idag! Solen skiner, himlen är blå och det var varmt...därför sitter jag inne just nu! Haha! Jag har hunnit med ett tufft träningspass innan lunch. Jag känner mig så nöjd och det var dags att träna eftersom jag inte har ätit så nyttigt under de senaste två dagarna ;) Haha!
 
 
Just nu har jag ingenaning om vad jag ska göra fram tills klockan 20.00 ikväll..eller kanske 19.00 för måste ta mig in till stan också. För ikväll ska jag på en festival som heter "White Night Melbourne". Det är en festival som håller på i 12timmar. Den börjar klockan 19.00 och slutar klockan 7.00 på morgonen. Festivalen innehåller musik, film, konst och mycket mera. Jag har ingenaning om vad jag ska se än men det blir säkert kul. Jag ska gå med en som heter Jenny som jag mötte för en vecka sedan. Det kmr säkert bli kul! :)
 
Dags att hänga lite tvätt kanske...fy vad tråkigt men det måste göras!
Puss  från mig!! :)

Mycket har hänt!

Hejhopp från en tjej som har mått bättre. Jag har antingen fått någon slags värmechock eller så har jag druckit för lite vatten, men bra mår jag inte. Jag mår typ illa och har trott att jag ska spy många gånger, som tur är har jag klarat mig från det och känner mig mycket piggare efter en kall skön dusch. Jag har redan tagit på mig pyjamas och ska krypa ner i sängen tillsammans med en film ikväll. Mysigt!
 
Igår blev det första utekvällen på krogen. Det var tillsammans med Mitch och Laura och några av deras vänner. Vi var först hos Mitch, sen drog vi ut till ett ställe som hette "OnesixOne". Det var ett ganska litet ställe med massor av soffor där man kunde vila, ett dansgolv och en bar. Jättemysigt och ett sånt där perfekt ställe där man kan vila när man har dansat för mycket ;) hehe! Det var sjukt kul att dansa. När vi gick från klubben var de hungriga så vi gick och köpte pizza kl 02.10. Sedan åkte vi till Mitch och jag sov över där. De har varit sjukt snälla mot mig och ställer verkligen upp. Jag är sååå tacksam över det.
 
Idag åkte jag med Mitch pappa hem till "mitt" hus igen kl 10. Jag var ändå vaken eftersom jag var tvungen att springa på toa typ 3gånger inatt på grund av att jag druckit så mycket vatten innan jag gick och la mig *alltid lika irriternade att gå på toa mitt i natten*. Sedan åkte jag med C till Williamstown. De gick på musiksaken idag igen och jag gick omkring i stan. Sedan hade vi en trevlig luch med hennes mammagrupp. När vi var på väg hem så ser C att det är en dam som tappar sin plånbok utan att hon märker något. Så jag springer ut, tar upp plånboken och springer ikapp damen. Det var min goda gärning för idag ;) Jag kände mig också lite trött och tänkte att det kunde vara skönt att åka till stranden och slappa. Det gjorde jag och det var skönt tills jag började må dåligt. Jag trodde knappast att jag skulle ta mig hem. Så dåligt mådde jag ett tag. Men hemma är jag nu och det är som sagt mycket bättre. Hatar att må illa!!! Nu blir det movietime! :D
Kramar till alla goa och glada!

En bild från igår!
 
 
Måste berätta att jag köpte en parfym idag. Jag har kollat på den länge och priset här för 100ml var 95dollar. Det är mycket pengar. Men jag gick in på ett apotek så var den på REA och jag betalade enbart 29dollar för 100ml parfym! Det var bästa köpet på länge! Jag tycker dock att den luktade godare på pappret än på mig. Men är väl bara för att jag inte är van vid den än ;) hihi! Då luktar den alltid mer än vad man tror ;)

Jobbdag!

(Tänker på dig!!!<3 )
 
Idag är det torsdag och det betyder jobb. Det är faktist ett jobb att ha hand om en liten 9månaders bebis (om det nu är en bebis fortfarande). Men det blir förthoppningsvis en rolig dag. På schemat står bland annat Newports biblotek, city och ev. mata lite fåglar. Jag fick lite rester från bröd av C i morses. Det blir mysigt att gå och mata lite fåglar. Jag älskar när vi har något att göra. Då är det roligt att vara nanny! ;) Hihi! Kanske blir det en sväng till lekplatsen också beroende på humör.
 
Ikväll ska jag gå ut och dansa för första gången. Det blir med Mitch och Laura. Kanske kommer det lite fler folk. Om allt går som planerat ska jag sova över där inatt också. Det var väldigt snällt eftersom det är en lång väg från stället där vi ska vara till huset här. Men är lite nervös ändå. Jag brukar inte gå ut och verkligen inte i ett annat land. Men det går säkert bra och i värsta fall får jag ta en taxi hem. Det kommer jag göra om det känns obehagligt elr något! :) Men det blir säkert bara kul (håller mina tummar för det).
 
Idag är också en sån dag när jag känner för att bara gotta ner mig i chips, pommes, glass och godis. Jag kanske ska unna mig lite gott idag och träna sjukt mkt under helgen. Då kanske det inte gör något. Eller???
 
Nu ska jag förbereda min väska och fixa med lite tvätt. Lillen sover fortfarande!
 
Puss från Mig!!!

South Melbourne

Som sagt tidigare så åkte vi till marknaden i South Melbourne. Det var inte riktigt som jag trodde. Jag hade en bild av att marknaden skulle var utomhus, men den var innomhus i ett stort hus (typ som ett shoppingcenter). Det var trevligt men inte ett ställe där man skulle liksom shoppa kläder XD Hehe!
 
 
På vägen hem så sa C att vi kunde åka och kolla på där den stora Formel 1 tävlingen skulle vara om två veckor eller något. Det tyckte jag lät spännande....men inte i min vildaste fantasi så trodde jag att vi skylle få åka på själva banan!!!! C sa också jag kunde få köpa en biljett om jag ville. Det kunde de lösa i så fall. Det låter sjuuuuukt roligt!!!!!!!! Hoppas att jag kan gå! För aldrig trodde väl jag att jag kanske ska gå på Formel 1..men sjukt kuuuul om det blir så! :D
 
Starten!
 
Alonsos ställe att byta däck etc. (kommer inte ihåg namnet)
 
Puss fråån miiiiig! :D
 

Lunch!

Vi är nu hemma för ett snabbt stopp...man måste äta lite lunch. Jag käkade lite nudlar med kyckling (leftovers from yesterday). That was soooo jummy!!! :D Hihi! Adam is a great chef! :)
 
Snart ska vi åka på food-market i South Melbourne. Det ska bli mysigt. I will take some pictures for you. It is really fun to see new places here! :D Hiihi!
 
Ps. Detta är inte dagens outfit ;) hehe!

Sovmorgon!

Godmorgon!
Idag unnade jag mig en "härlig" sovmorgon...(den hade varit härlig om det inte var för den HEMSKA hunden utanför!!!..snart får jag ryck på den!!!!). Trots detta låg jag kvar i sängen ända till 9.30 och det var grymt skönt och jag känner mig faktiskt utvilad idag! :) Tyvärr blev min skypedate med mamma inställd pga min sovmorgon för att jag sov och hon behövde sova. Men vi ska förhoppningsvis prata ikväll :) Det ska bli mysigt! Nu ska jag, C och W till bibblan och sen till något ställe där de spelas musik. Jag har verkligen inga planer idag så det blir mysigt!
 
 
Bjuder på en bild avm in frukost! :) Mjölk med cornflakes och banan! :)
 
 
 

Haft en bra dag!

Idag har dagen varit helt okey. Det började med att vi gick till playgroupen där vi träffade många trevliga människor. Jag fick också knyta en kontakt med en mamma som hade en son på 10 månader. Vi kanske ska ses igen och göra något tillsammans med barnen. Det blir kul!
 
Sedan var det dags för lunch och en sväng till stan. På vägen hem hoppades jag att lillen skulle sova, men det ville han inte alls göra. Så när vi kom hem hade jag en trött kille. Så efter ett tag bestämde jag mig för att gå till lekplatsen som ligger i närheten. Det var roligt! Sedan somnade W så gott i barnvagnen på vägen hem. Han sov ca 40 min innan jag fick för mig att gå och kolla till honom...då råkar jag sparka till dörren och han vaknar så klart. Typiskt! Men han var glad så det gjorde inget. Då blev det ett litet mellanmål. Bröd med vegimate (alla i Australien älskar det..det är typ som ett brunt kladd som smakar salt på något konstigt sätt...mkt äckligt!!!!!). Sedan lekte vi lite innan A och C kom hem.
 
När de var hemma stack jag ut på en löprunda. Det blev distans idag (10varv runt en stooor fotbollsplan) och sedan 10st ruscher efter det. Jag är så duktig ;) Hehe!
 
Men nu är jag trött så jag tänkte sova!
PUSSAR!!!!

Playgroup

Godmorgon mina kära vänner! (fast ni ligger i och för sig och sover)
Ny dag idag och jag har en känsla av att det kommer att bli en bra dag. Idag ska jag och W på en så kallad playgroup nu på förmiddagen. Det kommer bli mycket lek och skoj, inomhus och utomhus. Jag vet inte om det kommer vara fler i "rätt" ålder för W men det kommer säkert bli kul ändå. Jag kan bara hänga med och behöver inte komma på något att göra själv. Det gillas eftersom det är brist på förslag i min hjärna.
 
Vet du något bra man kan göra med en 9månaders bebis? Ge mig förslag!! :D

Efter palygroup blir det hem och äta lunch innan den obligatoriska utflykten till stan :) Älskar det! Men kanske blir ändring på det från och med nästa vecka. Det skrämmer mig lite för då har jag ingen aning hur jag ska hålla mig sysselsatt i tre extra timmar utan att någon av oss blir uttråkad. Det löser sig säkert och jag orkar inte oroa mig i förtid.
 
W ligger fortfarande och sover så det blir lite egen kvalitétstid. Det är skönt att bara få vara ensam lite emellanåt. För det är inte alltid lätt att ha hand om en bebis och bo hos en ny familj.
 
Ha det bäst!! :D
 
 

Kvällsdopp

Eftersom det har varit närmare 37-38grader idag och jag har jobbat så passade jag på att efter middagen åka till Williamstown Beach för ett kvällsdopp. Det har varit en underbar kväll! När man kan gå i shorts och linne på kvällen och fortfarande svettas vet man att man lever livet! Det var sjukt underbart! Men jag tycker att det är läskigt att gå själv när det är mörkt ute eftersom det inte finns några gatulampor elr något! Jag får vara försiktig!
Jag har i alla fall haft en underbar kväll! :D
 
På väg till stranden, stranden, jag på stranden ;) hehe! <3
 
PUSS FRÅN MIG!!! <3
 
 

Har man bästa pojkvännen så har man det!!! <333

Idag kom ÄNTLIGEN brevet från Anton!!! Som jag har läääängtat och väntat på att det ska dyka upp i brevlådan..och idag så låg det där! I ett rosa underbart kuvert! <3 Jag blev alldelses till mig och ville inte vänta en sekund med att öppna det. Men först la jag W i sin säng och han somnade!
 
När jag öppnade kuvertet var det ett såååå sjukt sött kort!!! Det var hur gulligt som helst och jag blev jätteglad!!! När jag sedan öppnade det så var det en så sjukt fin och romantisk kärleksförklaring i hela kortet! Jag blev jätterörd och jag hade ingenaning om att man ens kunde skriva så fina saker till mig...och bara till mig! Det var en så underbar känsla! Jag älskar dig så sjukt mycket ANTON och det finns ingen som dig! Tack för världens bästa kort!!! Du kunde inte ha skrivit det finare!! <3 Nu har jag något att läsa när det känns ensamt här borta!!! Jag saknar dig!!!
 

FINNER INGA ORD FÖR MIN KÄRLEK TILL DIG!!!! <333

Måndag igen då...

...alltid samma känsla. Förhoppningsvis så kommer det bli en bra dag.
 
Igår var jag på den så kallade KICK-OFFen...kan säga att jag inte skulle gå dit igen. Det var typ bara massor med mingel..typ tre ställen där man kunde köpa svindyra saker och sen ingenting mer. När det väl hände något så var det ett årsmöte (som jag inte bryr mig ett dugg om) och mer mingel... Haha! Kändes verkligen ovärt, men jag fick gratis pizza och jag träffade Jenny. Hon var jättetrevlig och jag hoppas att jag får träffa henne igen. Hon har bott här länge så hon kanske skulle visa mig runt i stan om vi båda har tid någongång så klart. Det ända som var värt att se lite på var modevisningen som var det sista som hände. Det var endel snygga saker från designers från scandinavien (men varför köpa saker från norden här när jag kan göra det hemma?? ;)...) Måste också säga att det var sjukt varmt igår..och det ska bli ännu varmare idag...men jag klagar inte men det är lite svårt att komma på någonting att göra med lillen då. Det löser sig under dagen! :)
 
Nu ska jag inte göra så mycket! Jag väntar tills W vaknar. Han sover så gott nu :)
Puss och kram!! <3
 
All you need is....
 
 
Ps: Måste säga att jag valde helt fel skor igår...jag tog mina högklackade skor....och det slutade med att jag fick köpa ett par svindyra flipflopp eftersom jag har fått blåsor!!!!! :( Men nu behöver jag iaf inte köpa några andra flipflopp..måste se något positivt i det hela ;)
 
 

Återhämtat mig?

Hej!!Surfingen igår var ju som sagt toppen och jag har återhämtat mig bra. Min ben känns mycket piggare än på flera dagar och har ingen träningsvärk i armarna heller. Magen har också klarat sig bra trots x liter saltvatten i den igår ;) Haha! På grund av detta tror jag att det blir ett träningspass idag. Hade inte tänkt att köra ett idag på grund av min hemska träningsvärk, men eftersom det känns bättre varför skjuta upp det? :D
 
Mina planer ser annars ut för dagen:
1. Grannar kommer över för någon "grillsak" tror jag
2. Jag ska på en KICK-OFF i stan någonstans (hoppas att de kan köra och hämta mig!!!)
3. Komma hem och kolla på Gossip gril (måste ha energi tills i morgon..jobbdag väntar)
 
Jag tycker att dagen låter mycket trevlig. Och jag hoppas att det blir roligt med KICK-OFFen. Men vad gör det annars. Är glad att jag i alla fall försöker hitta på saker att göra :D
 
Härligt väder idag också!!!

SURFA!!!

Idag var det ÄNTLIGEN dags för min första SURFLEKTION ever!! Och det var så sjukt roligt!!! Det var jättesvårt men jag gjorde mitt bästa och lyckades ställa mig upp 4gånger (även om det typ var för 3-5sek..)!!! Det tycker jag är bra gjort av mig! :D Haha! Detta är helt klart bästa dagen här än så länge! Vill åka tillbaka dit!!!! Men mina ben är helt slut! Det var jättejobbigt att gå i vattnet för det var så mycket vågor och strömmar! Så när man äntligen hade kommit en bit ut kom det en våg och man hann inte hoppa på den och man spolades in ändå. Men man behövde verkligen vara försiktig för undervattensströmmarna var inte att leka med! Som tur var gick allt bra och jag har haft en toppen dag!!! <3
Stranden! Här var jag idag!! (Tänk att jag tog det kortet? Ser verkligen påhittat ut!!!)
 
Genomgång om hur man ska göra ;)
 
Måste säga att jag ser väldigt smidig ut ;PPppPPpPPP (och så gjorde jag inte det.... hahahahha)
 
Att tappa balansen innan man kmr till vattnet kan ju inte vara sååå bra;)

Det är ju inga problem för mig ;) haha!
 
Äntligen ute i vattnet! :D
Någon som är lite arg kanske??;) Haha! Ni som känner mig vet att jag vill kunna allt på en gång ;) hehe!
 
Äntligen lite fart på brädan! :D
Jag ÄLSKAR detta fotot!!! :D <3
 
Skam den som ger sig! :D
Nästan uppe (elr räknas det??)
 
JAG KLARADE DET :D .....
 
... innan jag trillade i igen ;) hehe! <3
 
Hoppas att ni har det toppen hemma! PUSS
 
 
 
 
 
 

Strand outfit!

Detta blir idag min strand outfit! Jag älskar mina nya söta shorts! :D <3
 

Bra start på dagen!

Idag vaknade jag igen av hunden på andra sidan planket..men jag kände mig pigg så jag gick upp nästan med en gång. NU har jag satt på mig träningskläderna och ska ge mig ut och springa innan M och L kommer förbi och plockar upp mig! Älskar att träna på morgonen! Då är det liksom redan gjort och man kan göra vad som helst på dagen. Det gillar jag! Hihih!
 
Pusss

God, söt Cupcake!

Idag tyckte jag att jag kunde unna mig något när jag ska skypa med min älskade där hemma. Därför köpte jag mig en cupcake! :) Massvis med choklad och några söta röda hjärtan på glasyren gjorde att jag valde just denna! Ps. har tjuvsmakar pyttelite och jag kan bara säga MUMS!!!!! Så det blir en mysfika med skype och bästa pojvännen som finns! Kan du inte vakna snart??? Din sömntuta ;) hihi! JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT ANTON!!! <3
 

Alla hjärtans dag! <3

Idag är det "Alla hjärtans dag"...och jag tycker att det känns tråkigt att jag inte kan vara med mina nära och kära. Jag hade gärna varit hemma just idag! Det känns lite tomt men jag och Anton ska ha en kärleks-skypedate ikväll (hans morgon) och det kommer bli sjukt mysigt!!! <3 Bättre än inget i alla fall :D Jag älskar dig så sjukt mycket!! Vet inte vad jag skulle göra utan dig!!!
 
Jag vill också passa på att önska mamma, pappa, Joakim, Malin, Olivia, Anna och alla som betyder mycket för en trevlig alla hjärtans dag! Jag vet inte vad jag skulle göra utan er! Ni gör mitt liv så mycket roligare att leva! Tack för att ni finns och för att ni stöttar mig! Jag älskar er jättemycket!! Och jag saknar er! Ibland vill man vara på två ställen samtidigt! :S Men ni kommer också att få en toppen dag! <3
 
Känner för att vara kärleksfull idag! Det är ju ändå inte alla dagar som är alla hjärtans dag. Och då kan man lika gärna ta vara på dagen och visa det för dem som betyder mycket för en!
 
Hoppas nu att ni får en underbar alla hjärtans dag! Jag ska göra mitt bästa för att jag ska få en bra dag trots att min familj och mina kära är långt borta! Pussss<3
 
 
BÄSTA POJKVÄNNEN I HELA VÄRLDEN! JAG ÄLSKAR DIG SÅÅÅ MYCKET!!
 
VÄRLDENS BÄSTA BROR!!!
 
 
JAG OCH BÄSTA OLIVIA!!!
 
 
JAG OCH BÄSTA SYSTER!!!
 
 
Jag och värlens bästa pappa!!
 
 
JAG OCH VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!! <3
 
 
BÄSTA ANNA! :D (SÖTIS)
 
 
 
 

Hur blev dagen?

Jag har haft en mysdag idag! Bara tänkt på mig själv. Därför blev det en dag på stranden, som det var tänkt från början! Jag älskar att sola, bada och bara ta det lugnt och det var exakt det jag kände att jag behövde göra. För de senaste dagarna har slitit mycket på mig. Så det var skönt att släppa allt och bara tänka på mig själv. W mår mycket bättre också vilket är glädjande! :) Hoppas att han är helt frisk i morgon så att vi kan leka hela dagen lång! När jag var på stranden så kom A:s mamma plötsligt och sa hej. Hon jobbade i närheten så det var trevligt med lite sällskap. Hon är verkligen jättesnäll och go! :) Vi fick till och med en gratis glass av två tjejer som delade ut det på stranden...och ni vet vad man säger...gratis är alltid godast! :D
 
Nu har jag precis ätit middag. Det blev typ potatisomelett med paprika, lök och spenat i. Det var jättegott! Fetaost på toppen gjorde det hela näst intill perfekt (men bara nästan...hehe!) Och snart ska jag och C gå ut och springa intervaller. Ser fram emot detta!! :D Ska bli skönt att röra på sig lite! :)
 
Och i morgon är det alla hjärtans dag..........behöver jag ens kommentera hur ensamt och lite deprimerande det känns!!! Saknar dig älskling och önskar jag kunde vara med dig i morgon! Jag älskar dig!!! <3
 
Här tillbringade jag min dag!
 
 
Hoppas att ni får en härlig dag hemma!
Puss från Pauline

Dagens outfit!

Här är dagens kläder!

Ny dag, nya möjligheter!

God morgon mina underbara vänner! :D
Igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig hade jag skypedate med underbara mammi och Anton. Det gjorde att jag blev ledsen för jag saknar de så himla mycket! Det är inte kul att vara på andra sidan jorden och känna sig ensam. Tror det hela blev mycket värre också för att jag hade sjukt ont i huvudet hela dagen. Då blir man plötsligt mammas lilla flicka igen. Men det kändes mycket bättre när jag hade pratat med de en stund! Fick till och med säga hej till Joakim! Det var kul för saknar honom massor också!
 
Idag har dagen (som nästan alla andra dagar.....) börjat med att grannhunden väcker mig!!! Hundskrället kan ju inte vara tyst! Och hans utegård är precis brevid mitt fönster! Kan säga att jag är nära på att gå och säga till hunden väcker mig varje morgon. Men känns lite dumt också...men jag vill verkligen slänga ut hunden! När jag väl orkade gå upp ur sängen så blev det frukost. Cornflakes med yougurt. Inte det godaste kanske men det fungerar. Ska nog koka ett ägg i morgon också. Och nu har jag lagt mig i sängen igen för att fundera över vad jag ska göra med dagen. Det beror lite på hur W mår. Han är fortfarande dålig, stackare. Men det är fint väder och en dag på stranden hade inte suttit fel (måste jobba på brännan!!!) Hihi! Berättar senare vad jag hittar på :)
 
Puss från Mig!!!!
Foto/Styling: Anna Ingvaldsen

Semla!

Idag har jag förstått att det är den så kallade semledagen idag!! Ovh vad hade inte suttit bättre än en stooor fet semla!!! Jag vill ha! Ge mig, ge mig, ge mig!!!!!!
 
 
 
Ps. saknar svensk mat!!! <3

Jag älskar att träna!

Skönaste känslan är efter ett hårt träningpass! Då känner man sig otoligt nöjd och glad! Jag gillar inte att springa egentligen, men här går det bra eftersom jag vet att det är ända sättet att träna. Gym finns inte i närheten och är dyrt! Och Joakim säger ju att bästa sättet att få magrutor är att köra intervaller!! Därför är det nästan bara intervaller som gäller. Sprang dock ett distanspass i lördags. Jag är så duktig! Men jag styrketränar också, utfallssteg, knäböj, mage, rygg och lite till! Jag kommer lätt att ha beachkropp till sommaren om jag fortsätter så här! Jag har till och med börjat att se lite skillnad på mina ben! MUSKLER!! :D
 
YOU GOOOO GIRL - WHAT DOSEN'T KILL YOU MAKE YOU STRONGER!!!! <3

Nya kläder!

Då var det dags att visa mina nya inköp som jag sjukt nöjd med!!! Hoppas att ni också tkr att de är fina!!! :)
 
Alla mina nya kläder! :D
1. Linne med silver detaljer - Forever new
2. Sjal - DesignStudio (sjuuuukt snygg till min jacka!!!)
3. Skärp - DesignStudio
4. Vita shorts - Pieces (sååå söööta!!!)
5. Svart kjol med läder - Forever new
 
 
Mitt nya linne. Det är format som en volang längst ner..och jag diggar verkligen silver detaljerna på kragen! Bra köp!!!
 
 
MIN SYGGA SJAL! Passar sjukt bra till min jacka! ME LOVE! <3
 
 
Jag ville ha ett smalt skärp. Hittade ett på REA 20 dollar. Det tyckte jag var ett bra pris! Och jag tycker verkligen om att det är läder på spännet! Hihi!
 
Mina nya vita shorts från Pieces! SJUKT SNYGGA! Och jag älskar "spetsen" längst ner på shorten. De får mig att känna mig söt ;) hehe!
 
 
Min nya kjol! Jag har inte så många kolar så jag tänkte leta efter någon, och precis då springer jag på denna tuffa kjolen! Jag älskar verkligen att det är blandat tyg och skinn! Skinnet gör att den blir annorlunda! Och formen på klänningen är WOW tkr jag!! Snygg till mitt nya vita linne också! :D
 
Jag tycker att det är sjukt snyggt!! :D <3
 
 
Under eftermiddagen har W varit sjuk. Han hade 39.9 grader när jag kom hem så blev en sväng till doktorn. Han mår mycket bättre nu som tur är! Stackars lillen! :/ Jag har också hunnit med en springtur! Om jag fortsätter med bra mat och mycket träning kommer jag att vara sjukt snygg till sommaren! LÄNGTAR!!!
Hoppas att ni får en bra dag!!
 
 

Fixa, fixa, fixa!

Hejhopp!
Jag trodde att jag skulle få så mycket mera arbete än vad jag har hos familjen. Vilket känns skönt! :) Men idag blev det några sysslor. Hänga tvätt, vika blöjor och lägga in kläder i W:s garderob när han vaknade. Det gick bra! W hade en lång morgonsovstund idag också vilket gjorde att jag hade gott om tid på mig att fixa i ordning alla saker plus att förberada lunch.
 
Vika, vika blöjor! :)
Alla klara och en glad Pauline :)
 
Min lunch idag bestod av en sallad med stekt skink och ett stekt ägg! Det var mycket gott! Ska ju vara nyttig ;) hehe!
Innan jag hade stekt ägg och skinka (och det är inte bacon..det är kokt skinka! hehe! )
 
Min mycket lyckade lunch! :D Det blev ett stort glas vatten på detta också! :) MUMMA!
 
Nu ska jag ta och äta ett äpple för är lite hungrig! Och under eftermiddag ska jag ut på en löprunda! :)
 
Hoppas att allt är bra hemma!  :)
Ps: Senare kommer mina nya inköp att komma ut som ett eget inlägg! Keep in touch! <3
 

Morgontrött

 

Bilden är från google.se
 
Som sagt, jag mådde ju sådär igår..tror att det var för att jag var dålig på att dricka vatten. Men jag hällde i mig massor och la mig i sängen och kollade på gossip girl. Sedan sov jag gott och nu är jag vaken igen. Sjukt att man kan vara så trött varje morgon bara...Eller är det mig det är fel på? Men i och för sig så vaknade jag flera gånger inatt för W får fler tänder och är inte så lycklig just nu..stackars lillen :( Hoppas att han mår bättre under dagen och att vi får en bra dag. Jag tror att vi ska gå ut och se om vi kan mata lite fåglar, leka med vatten och sen ska vi som vanligt en sväng till stan (tack mamma för massor med bra tips på vad man kan göra!! :D ). Det är väldigt skönt att åka till stan. Tiden går så mycket snabbare när man har någonting att göra. Hoppas att ni alla kan sova gott :)
 
 

St Kilda festival

 Måste börja med att säga att det inte blev någon utgång igår utan det blev en trevlig hemmakväll hos Mitchell. Där var också hans lillasyster Tyra och hans pojkvän Laura. De var mycket trevliga och jag hade en bra kväll. Men det som var lite svårt var att hänga med när de pratade med alla sina kompisar (kom ca. 10st kanske). Det gick så fort och självklart vet jag ju inte vilka alla är och vilka situationer. Men det gjorde inget, jag hade trevligt ändå :)
 Vi avslutade kvällen med att köra ett dansspel på xbox. Det tog ett tag innan jag gick upp, men tillslut så dansade till och med jag ;) haha! Här får ni någon bild från detta :
 
 
Idag var jag sjukt trött..men trots detta vaknade jag kl 9. Jag hade inte fått något svar på mina sms från Anton så jag blev lite orolig och skickade iväg ett till för att kolla att allt var bra. Det var det som tur var och han ville inte väcka mig bara :) Snäll pojkvän jag har (a) <3 Jag hade sen tänkt att somna om men smsade lite med mamma och Olivia också som idag fyller 20år! STORT GRATTIS FRÅN MIG!!!!! Du är min bästa vän!!! Precis innan jag skulle släcka igen (ca. kl 9.45) så knackar C på och frågar om jag ska med på St Kilda festivalen. Det lät kul så jag fick fem minuter på mig att ta mig upp ur sängen, klä på mig och äta frukost. Frukost behövde jag inte äta sa de utan vi skulle köpa något när vi kom till festivalen. Jag klarade mig på mina fem minuter och sen åkte vi iväg. När vi kom dit var det inte så mkt folk där än. Det var skönt. Det var inte så varmt heller utan rätt blåsigt. Efter en timme behövde de andra åka men jag stannade kvar ett tag till. Jag ville kolla läget och festivalen var rolig. Det var typ världscupen i beachvolleyboll så jag stannade och kollade på herrarnas semifinaler och damernas final. Sjukt vad jobbigt det måste vara att spela det, men roligt oxå! :D Sen började jag må lite dåligt. Jag tror att det är för att jag har druckit och sovit för lite så jag drog mig hemåt. Nu ligger jag i sängen och mår fortfarande lite dåligt. Men jag försöker dricka massor med vatten så förhoppningsvis mår jag bättre snart. Det kommer att bli en lugn kväll men massor av gossip gril. Hehe!
 
 
Har haft en trevlig dag....men lite ensam.
 
puss från pauline <3

Nya skorna

Jag har som sagt köpt en del nya saker, inte för mkt men lite har jag hunnit med att shoppa :) Ett av mina favoritköp är mina nya skor! :D <3 Jag älskar de! Och de är så sköna att gå i. Jag upptäckte precis också att det var den 9 februari, inte för att jag brukar fira min namnsdag men eftersom jag ska på grillsaken blir det ett bra sätt att fira "min" namndag idag och inviga skora på! :D
 
LOVE MY NEW SHOES! <3

Mjukstartar dagen

Godmorgon..eller jag borde nog säga godnatt till er ;) Men här är klockan 9.00 på morgonen. Men jag har varit vaken i ungefär en och en halv timme. Började dagen med att skypa med mammi så jag satte klockan på 7.15 men jag snozzzzade en gång ;) hehe!
 
Det blev ingen springrunda igår utan jag spelade istället tennis med A i ca 35minuter innan det blev för mörkt..men jag spelade såååå dåligt! Hahaha! Så jag förlorade 3-4...nästan lite pinsamt ;) haha! Men jag var glad och laddad innan matchen i alla fall ;)
 
Haha! Det är alltid lätt att vara glad innan man har förlorat ;)
 
Jag funderar på om jag ska gå ut och springa en sväng nu istället :) Det kan vara skönt att börja dagen så :) Jag måste ju också säga att jag är helt fast i serien Gossip gril!!!! Den är såååå bra! Efter tennisen blev det en lugn kväll med två avsnitt av gossip girl. Hinner nog dock inte kolla på något avsnitt idag om jag ska ut och springa. Sedan ikväll ska jag på en grillsak. Familjen känner någon familj som har barn i samma ålder som mig. Och de har bjudit in lite kompisar så förhoppningsvis träffar jag lite folk som jag kan börja umgås med. Det ska bli skoj! Vi kanske skulle ut och dansa ikväll också. Jag vet inte vad som händer men det blir säkert bra!
 
 
Igår kväll när jag skulle kolla på gossip girl!! LOVE IT!!! <3
 
Hoppas att ni alla får en rolig natt och dag! ;) 
Puss från Pauline
 

Man kan få vara med om allt möjligt i Melbourne

Jag måste bara berätta vad som hände när jag var i stan. Jag åkte med tåget till stan ca. 11.00 för att jag skulle byta min adapter som jag köpte igår. Den jag har köpt nu FUNGERAR så nu kan jag ladda min kamera och min dator hur mycket jag vill :D Det gillas! Men det var inte det som jag skulle skriva om ;) hehe!
 
Jo när jag går ut från affären David Jones så ser jag en stor folkmassa på andra sidan gatan. Jag går över dit och letar upp en snubbe och frågar vad som händer. Då sa han att supermodellen Miranda Kerr skulle komma. Jag visste inte vem det var (men googlade henne precis..hon är gift med Orlando Bloom, de har ett barn tillsammans och hon arbetar som en "Angel" hos Victoria's Secret..säger bara det var tuuuur att jag stannade) men jag tänkte att jag ändå inte hade något annat för mig så jag kunde lika gärna stanna kvar där. Det blev bara mer och mer folk och Miranda skulle tydligen singera bilder efteråt. Jag letade efter någon som delade ut bilder för kunde vara kul att ha men jag hittade ingen som gjorde det och jag fick senare höra att alla bilder var slut. Men jag är glad för det ändå. Jag fick ju samtidigt se en modevisning ;) hehe!
 
Innan showen började:
 
Miranda Kerr på scenen:
 
Ja helt klart lyckat! Nu ska jag hänga tvätt, följa med och handla och sen är det dags för en springrunda och ett dopp i havet. Vet dock inte vilken ordning det blir men jag ska hinna med båda. Just det ja..Jag ska laga mat ikväll. Det blir medelhavsbiffar med klyftpotatis och tzatsiki :D MUMMA säger jag bara!! :D <3
 
Puss från Pauline

Börjar dagen bra!

Jag började dagen idag med att skypa med bästa Anton. Är alltid lika mysigt att höra och se dig älskling! Jag saknar dig! Och det kan ju bara betyda att dagen kommer bli bra. Tror att det är fint väder och då blir det en dag på stranden igen ;) Hihi! Man får ju passa på nu innan det blir vinter.
PUSS!

Hektisk dag med William

Hejhopp!!
Idag har jag varit helt slut! Jag är så trött nu. Det har varit en jättelång och jobbig dag. Jag vaknade i morses och jag kände mig jättetrött för har sovit dåligt i två dagar nu. Igår var det för att det var så sjukt varmt i mitt rum trots att fläkten och fönstret var uppe. Men hellre varmt än kallt ;) hehe! Jag vaknade inte ens av mitt alarm..eller jo jag vaknade...efter 12minuters ringade...då är man trött ;) haha!
 
C och A säger att det räcker att jag är klar med frukost etc kl 8 på morgonen, men i morses så stack de 7.50 ;) haha! Men W sov gott i nästan två timmar efter det. Älskar när han sover. Då kan jag göra vad jag vill ;) haha! Det är faktiskt inte så kul att vara med en bebis hela dagarna. Jag blir lätt uttråkad eftersom han varken pratar, kryper eller går. Idag var det varmt också, så det blev mest tid inne. Trots det hann vi med att gå till lekplatsen och gunga och åka lite rutschkana. Det gillar han. Sedan blev det lunch, en sväng till city för att träffa C och sedan hem igen. W älskar att titta på tennis så vi spenderade lite tid vid tennisbanorna också. Eftermiddagen blev dock lång eftersom han inte var trött, och sen blev han hungrig och trött på samma gång. Och C tåg var sena så jag fick fixa middag åt honom. Men det gjorde inget. Men det har varit en lång dag!! :)
 
Jag måste också säga att jag är väldigt duktig! När C var hemma tog jag på mig träningskläderna och sprang intervaller. Idag blev det långa intervaller! Jag var helt slut efteråt...men ni som känner mig, ni vet att jag aldrig ger upp. Men när jag hade sprungit min sista löpning föll jag ihop av mjölksyra i benen. Det var sjukt! Mådde illa, så ont gjorde det! Så hoppas att du Anton också tar din träning på allvar ;) hehe! <333 (älskar dig!!!!!!)
 
Lite bilder från city!

På jobbet!
 
Jag trodde att jag hade hittat en adapter också. De i affären sa att det var rätt och de testade till och med...men trots detta är den fel. Det är för långt avstånd mellan "hålen"! Skit också! Men jag får gå dit i morgon igen! TYPISKT!!!!!!
 
Det var allt om idag ;) hehe! Hoppas att ni får en bra dag hemma!
 
Puss från Pauline
 
 

I Australien, efter två veckor utan internet

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen fått internet. Det tog ca. 2 veckor och Adam (Williams pappa) pratade ca 7 timmar med bolaget som har hand om internetet..trots detta så tog det låååång tid att aktivera routern, men nu fungerar det i alla fall och jag är glad! :D
 
Det har hänt mycket på kort tid!! Och det är mycket nya intryck! Första veckan var vädigt hektisk men nu tycker jag att allt flyter på och jag trvis verkligen med min familj. Jag är jätteglad över att jag hade tur att finna en så snäll och omtänksam familj. Det är inte alla som gör det :)
 
Idag har det varit sjuuuukt varmt, 38grader..Men det är häligt men det var nästan lite för varmt. Men eftersom jag är ledig på onsdagar passade jag på att ha en strand dag. Jag åkte hemifrån ca. 11.15 och var framma på stranden St. Kilda  45minuter senare. Jag har aldrig åkt dit själv men det var väldigt lätt att hitta. Det var bara att hoppa på tåget till Southern Cross och sedan 96ans spårvagn hela vägen till beachen! :D Bara för att göra er lite avis så kommer jag börja lägga in bilder från idag ;) hehe!!
 
UNDERBART!!! <3
 
Lite annat som har hänt. Jag tycker att Melbourne är coolt. Jag åker in till stan med tåget nästan varje dag. Det är verkligen som en storstad. Skyskrapor, modernt och coolt. Det är verkligen inte som i Sverige.
 
Vy över staden!
 
 
Som ni också vet var jag ju på Australien Open. Tänkte bjuda på lite bilder därifrån också :)
 
Fick ett coolt glas när jag köpte mig en drink! ;)
 
Ja..vad ska jag säga mera. Jo jag måste berätta om Australian day, Australiens nationaldag. Det var verkligen fullt ös hela dagen. Jag åkte ju damernas final samma dag (26januari). Innan jag åkte till arenan hann jag med en springrunda runt en nationalpark. Det var ca.4 km och jag var helt slut när jag kom fram (tränar konis så har inte höga förväntningar...än iaf) hehe! Sedan åkte jag med tåget till Flinders street som är en av de största tåghållplatserna i Melbourne. Den ligger mitt i stan. Utanför stationen var det en stor parad. Den innehöll allt möjligt! Jag tog lite kort..så här är paraden ;)
 
HIhihihi! LADDAD INFÖR FINALEN ;)
 
I morgon så är det att vara med William igen. Han har kissat på mig ca 5 gånger och bajsar gör han typ 4 gånger om dagen...och jag kan säga, det är inte kul att känna den doften XD Hehe! Men vad ska man göra? :)
 
Hoppas att allt är bra med er hemma! JAG SAKNAR ER!!! <3
 
 
PUSS FRÅN PAULINE