Måndag!

Hej!
JAg vet att min uppdaterning inte alls varit bra på lääääänge. Känner mig dum på grund av det men jag har verkligen inte haft energi och sånt. Men nu blir det skärpning.
 
I söndags åkte jag på great ocean road. Det var en sååååå sjuk underbar upplevelse. Så vackert!!! Blev inte sämre av att åka helikopter heller ;) hehe! Det trodde jag verkligen inte att jag någonsin skulle göra, men nu har jag det vilket känns riktigt bra! :D Här ska ni få lite bilder från den resan :)
 
Efter resan så trodde jag att jag hade tappat min kamera. Som tur var så kom den tillrätta, för den låg i min handväska hela tiden. Hur många gånger man än kollar så slutar det med att den ligger där ändå. Det var tur iaf!
 
Jag har också hunnit med på att gå på Formel1 här. Det var sjukt kul! Och finländaren vann! Det var sjukt kul! Jag hade köpt en Finlandsflagga och all outfit som just han har...och det vara bara jag som hejade på finländaren där jag stod! Vilket var mycket roligt eftersom han vann. Då hoppade jag omkring och sjöng och var gald. Sedan rusade jag ut på banan (när alla bilar hade slutat åka och alla sprang på racingbanan för att få bra platser för att se prisutdelningen).Det var iaf en sjukt rolig dag! :)

 
PÅ fredag bär det av till SYDNEY över påsk! Det blir spännande! :D
puss

Bilder!!!

Här är det lovade bildinlägget :D Titta ocj njut :D
 
 
PUss från mig!!!!!
 
 
 
 

Snabbis!

Hej! Jag ligger nu i soffan med en milkshake, en filt omkring mig, tv:n är på och kvalet till F1 ska börja om 10 minuter. Kan knappast bli bättre. Ute så ösregnar det och det är verkligen en riktig innesittardag idag. I morses så var vi allihopa på ett möte med en tjej som kanske ska ta över min plats i Maj. Hon var trevlig. Sedan gick jag och C på promenad genom en stor trädgård och vi såg ett hus där de hedrar omkomna i world war 1 och 2. Det var ett sjukt fint hus och vilket utsikt. Jag har också hunnit med att se en aktion. De skulle sälja grannhuset och det var verkligen en riktig aktion. Man räckte upp handen när man ville bjuda och tillslut var det ingen som bjöd över och *KLAPP* Grattis huset är ditt. Det var en gammal dam som bjöd 685 000dollar. Det blev slutbudet. Men det kändes typ som att de försökte sälja något mindre viktigt typ en tavla. Kändes inte så seriöst men det är så det går till här tydligen. Konstigt.
 
Bilder kommer i nästa inlägg.....kolla gärna in lite senare! PUSS.. För nu blir det F1!!!
 
 
 

Bio!

God kväll på er!
Jag är precis hemkommen från en biokväll men Rachel. Vi kollade på en romantisk komedi som hette "I give it a year". Den var rolig och jag rekomenderar den verkligen!
Trailern hittar ni här:
https://www.youtube.com/watch?v=8EW8T7Km1Ew
 
En bio i Australien ser ut så här :)
 
Annars har jag inte gjort någonting alls idag. Sov till klockan 12 som sagt och sedan har jag typ legat i sängen hela dagen och kollat på GOSSIP GRIL. Tror att jag behövde ha en riktig slappar dag för att återhämta mig mentalt. Var lite jobbigt igår att gå och leta efter killarna i tre timmar. Man känner sig verkligen ensam då. Men allt är bra nu men tror att jag behövde vila upp mig lite. Hade tur att det var "public holiday" idag så jag slapp jobba. Det är någon speciell dag här i Australien..vet inte vad men dagen är i alla fall röd. Men i morgon blir det jobb igen och det kmr säkert gå bra. Ska bli sjukt varmt igen bara så lär vara inne mesta dels av dagen. Vet inte om jag behöver åka till stan för ammning men det märker jag väl.
 
Nu blir det nog ett till avsnitt gossip gril innan jag släcker för idag. Ska försöka somna lite tidigare idag.
 
Puss från mig! :D:D
 

OMG!!!

Jag har inga ord att beskriva future music festival!!! Det var sååååå sjukt grymt!!!!!!! Jag skulle träffat några där som jag trodde var mina vänner...men oj så fel man kan ha. Efter 3 timmars letande så gav jag upp för de var aldrig där de sa att de skulle vara. Och oj så mycket roligare det blev när jag slutade leta. JAg fick se PSY och Gandamstyle!!:D Och
 
Det första som jag hittar är ett skumparty!!! Det var skum överallt!!! Sjukt kul! Jag hade tyvärr min finaste klänning på mig så jag ville inte förstöra den, men jag gick in och "badade" benen i alla fall. Och kastade lite skum hehe! Jag har alltid viljat gå på ett skumparty! Sjukt att det fanns där. När jag hade skummat färdigt så gick jag till ett stort tält och dansade lite där. Sedan gick jag till den största scenen. Det var någon typ rappare som jag aldrig har hört talas om där. Men han var rätt bra så jag stannade. Efter rapparen kom en annan typ DJ..Hardwell. Han var också grym och jag dansade sjukt mycket! Han spelade i en timme ungefär. Sedan var det AVICII som skulle spela! HERREGUD VAD DET VAR GRYMT! Jag har inga ord att förklara hur jäkla bra han var!!!!!!!!! Jag visste att det skulle bli grymt, men inte så grymt! Jag var typ i en dröm och det kändes som att allting bara försvann! Det var bara att dansa, hoppa, sjunga med och njuta av ögonblicket! Jag vet inte hur man lägger in videos...tyvärr!!! Annars hade jag lagt upp massor av videos så ni skulle förstå hur jäkla grymt det var! Är svårt att få känslan med bilder..men jag har laddat upp en video på facebook så ni kan kolla där om ni vill ha lite känsla. Men här får ni bilder från bästa konserten någonsin!!! (jag tyckte att Håkan Hellström och Madonna var grym, men det är ingenting mot vad detta var!!!! SORRY!)

 

 
 
 
 

Future Music Festival!

Idag smäller det!! Idag ska jag gå på Future Music Festival!!! Det kommer bli såååååå grymt! AVICII spelar, det är soligt, varm och jag är sjukt laddad! Hoppas att det inte blir för varmt bara. Men ikväll när Avicii ska spela kommer solen ha gått ner och jag kommer dansa sjuuukt mycket! Detta trodde jag verkligen inte skulle ske när jag åkte hit! Stort PLUS i kanten!!!!! Om ni vill kolla in hemsidan kan ni göra det här:
 
http://www.futureentertainment.com.au/futuremusicfestival/melbourne/
 
 
 
Igår kväll var jag på en annan festival kallad MOOMBA. Det var kul! Jag mötte några andra tjejer som också är AU PAIRER så det var trevligt. Jag klickade lite extra med en tjej från USA. Hon bor rätt nära mig i typ en måndad till så jag hoppas att jag kan träffa henne många gånger innan hennes familj flyttar. Moomba festival är en festival som var runt flodens båda sidor. Det var typ tivoli och många ställen där man kunde köpa lotter och spela massor med spel. Lite liknade potatisfestivalen men 10gånger större. Plus att det var en tävling för vattenskidor, wakeboard, kneeboard etc på floden. Sjukt grymma var det! Önskar att man var så bra på att åka vattenskidor ;) hehe! Det hela avslutades med ett sjuuuuukt hejdundrande fyverkeri! Det var det sjukaste fyverkeriet jag någonsin har sett! Sjukt grymt!!! Här får ni bilder från igår :)


Sömnig!

Dagen blev inte riktigt som planerat. Men det är inget negativt, jag har haft en väldigt bra dag. Började som sagt med promenaden. Sen klockan 13.00 åkte vi till ett shoppingcenter som låg precis brevid en flod. Var sjukt fint men tog tyvärr inte med kameran så kan inte visa bilder :( Men nästa gång ska ta kort, jag lovar!
 
Sedan spelade jag tennis med James och två av hans kompisar som jag inte kommer ihåg namnen på. Det var kul! Skönt att umgås med lite yngre människor emellanåt. Och de är supertrevliga så det är ju ett plus! De frågade också om jag hade hört talas om en festival som är här på söndag, kallad "Future music festival" där AVICII ska spela. En av deras vänner kunde inte gå så om jag ville skulle jag kunna få köpa den biljetten av kompisen. Så jag pratade med C och A eftersom det är A's 30års dag och kalas den dagen men de var väldigt positiva och sa att jag fick gå om jag ville. Så på söndag blir det festival!! Ska bli sjuuuuukt kul!!!!! :)
 
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Har varit sjukt varmt idag med och det tar på krafterna. Så blir skönt att krypa till kojs. I morgon är det jobbdag igen. Hoppas att det blir en bra dag trots att det ska vara minst lika varmt i morgon.
 
pUss från mig!!!
 
 

Onsdag!

Hejhopp!
 Jag känner mig så duktig. Idag var jag tvugen att gå upp tidigt trots att det är min lediga dag för att det kom några snickare som behövde ha tillgång till mitt rum för att gå upp på taket. Kan säga att det var segt och jag var trött eftersom jag gick och la mig rätt så sent igår....igen....23.15 är iofs inte allt för farligt! Men ska bli skönt att sova ikväll ;) När jag var uppe så blev det en morgonpromenad på ca. 40min. Det var skönt och sen lite magträning. Jag är så grymt nöjd över mig själv för vågen visar hela tiden förbättrade resultat. Iförrgår vägde jag 66kg..idag 65.5! Var sjuuuuukt länge sedan jag var nere på en så låg vikt. Grym är jag!!! Sedan blev det frukost, en lång och varm dusch och nu så sitter jag i sängen och väntar på att vi ska åka och shoppa lite presenter. Jag måste hitta något till min älskling och mammi. Är svårt! Vill att det ska vara något speciellt. Sedan åker jag nog till stranden för ska bli 34grader idag och då orkar man inte göra så mycket. Var också ett tag sedan jag var på stranden så det kan bli skönt att relaxa lite.
 
Hoppas att ni får en toppendag!!! Puss från mig! <3
 

God morgon!

Idag är det tisdag..vilket betyder playgroup. Det är alltid lika trevligt att träffa lite människor. Hoppas att W vill vakna innan det är slut. Han sov ju bort en hel förmiddag för ett par veckor sedan och han hade en rätt dålig natt denna som var. Hehe! Det är så sött för man kan höra att han snarkar. Det tror jag beror på förkylningen som han har fått. Snorig nära och massor av nysningar. Jag hoppas att han inte har smittat mig för hade lite morgon ont i halsen idag när jag vaknade. Som tur är så är det borta nu.
 
Annars så har jag sovit bra inatt men känns som att det var lite för lite ändå ;) hehe! Inte lätt när det är svårt. Igår så hade jag och W en mysig dag. När vi kom hem från city så lekte vi med vatten utomhus eftersom det var så skönt väder, sedan gick vi (eller jag gick W åkte vagn..hehe!) till lekplatsen och åt mellis där. Vi passade även på att gunga och åka gungbräda. Det tyckte vi både var roligt.
 
Nu blir det att boka flyg till Sydney! :D puss

Första dagen i veckan!

Hej hopp! Inget bloggande igår heller...mycket dåligt men jag var så sjukt trött eftersom vi kom hem sent i lördags efter möhippan. Igår var vi hos en familj som känner familjen som jag bor hos. Vi skulle åka kl 10.30 så jag gick upp klockan 9.30 och då säger de "vi ska åka om 5minuter". Då blev det sjukt stressat! Jag hann inte äta frukost och vakna till ordentligt utan det var bara att slänga på sig kläder och sätta sig i bilen och åka. När vi väl var framme hos familjen så hade jag en sån där dag när jag inte sa så mycket. Det måste ju vara okey att ha en dag när man är tyst emellanåt också.
 
Igår gick jag och la mig 21.30 och somnade med en gång. Vaknade ett antal gånger under natten men jag somande om snabbt igen. Vaknade sedan klockan 6.57 och var pigg men låg kvar och drog mig i sängen tills klockan ringde 7.15. Sedan blev det frukost och nu så väntar jag på att W ska vakna igen. Men är skönt om han sover länge ;) Hehe! Sedan har jag inte så många planer för dagen. Jag får se vad jag hittar på! :) Blir träning ikväll i alla fall :)
 
 
Puss så länge! :)

LÖÖÖRDAG!

 
Gooood förmiddag mina kära vänner! :)
Igår lovade jag att hjälpa C och A med att passa W typ en timme på morgonen medans de åkte iväg på några ärenden, han skulle ändå sova så jag tänkte att det inte var så jobbigt. Alarmet var satt på kl 8.15 men jag vaknade lite tidigare. Jag vaknar vid sju varje morgon nu förtiden. Knäppt! Medans han sov hann jag prata skype med mamma. Det var skönt att prata lite med henne. Hade rätt många "knäppa" tankar och ibland kan man inte sortera i dem själv. Då är det skönt att det finns någon att prata med. W vaknade dock under skype-tiden så han fick också säga hej till mamma och Joakim. Det tyckte han var roligt och han "pratade" tillbaka när de frågade honom frågor. Hehe! Han är söt ibland ;)
 
Nu ska jag snart ge mig av till City. Jag och Jenny ska äta lunch! Det ska bli mysigt! Första gången jag äter lunch på riktigt i city. C ska på hennes systers möhippa som är idag. Hon frågade om jag ville gå med under eftermiddagen, det lät roligt tyckte jag. De ska på en typ konsert ikväll men det fanns inga biljetter kvar, men i morses så frågade C mig om jag ville gå med på konserten ikväll istället och det tackar jag inte nej till! Det ska bli kul! Jag har inga planer för kvällen så det passar mig utmärkt. Jag hade tänkt att gå på bio, men det gör jag nog nästa helg istället. Då har en film som heter OZ premiär och den verkar sjukt bra! Jag älskar ju fantasy!! Så blir nog så istället :)
 
Nu ska jag snart sticka! Hoppas att ni får en bra dag!

Bilder från idag

Jag var ju som sagt vid universitetet idag och det var riktigt fint. Men mycket mindra än vad jag trodde..men såg verkligen ut som på filmer tycker jag. Hade varit roligt att plugga på ett sådant ställe ;) För vem vet det kanske är som på filmerna...för fick verkligen en filmkänsla i kroppen när jag gick där :)
 
När vi hade varit på universitetet så gick vi och fikade, sedan visade Jack mig runt i stan. Vi gick till det största bibloteket...var sjukt fint!!! Sen åkte vi hem. Hade en riktigt trevlig dag och jag uppskattar verkligen att han tog sig tid att visa mig runt i stan! Det var sjukt snällt!
 
Här är massor av bilder från min utflykt! :)
 

Universitetet

Hej! Idag ska jag åka och kolla på ett universitet. Det ska bli kul att se hur de ser ut här. Det ska tydligen vara ett stort universitet också. Spännande! Kameran ska med! :) Annars har jag inga planer överhuvudtaget idag. Känns lite konstigt och det är då man inser att man inte har några vänner här.....än. Hade jag varit hemma hade jag liksom kunnat ringa till någon och frågat "Ska vi hitta på ngt?". Men i morgon ska jag träffa Jenny för lunch. Hoppas att det blir så denna gången. Det är lite kyligt idag så på med jeans och ett linne. Här får ni dagens oufit för idag! :D
 
Puss så länge!